Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Kaşar Benzeri Peynir Üretimi: Fiziksel, ...
Kaşar Benzeri Peynir Üretimi: Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikeri
YÜCEER Y.
(Yürütücü),
YALMAN M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2010 - 2011
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Ocak 2010
Bitiş Tarihi:
Eylül 2011