Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Sakız Fasulyesi ve Mısır Karışım Silajın...
Sakız Fasulyesi ve Mısır Karışım Silajının Fermantasyon Kalitesi ve Besleme Özelliklerinin Değerlendirilmesi
AKÇURA M.
(Yürütücü),
KAPLAN M.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Diğer, 2021 - 2022
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Diğer
Başlama Tarihi:
Nisan 2021
Bitiş Tarihi:
Mart 2022