Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Bilimsel Veri
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Taze kayısıların kalite özelliklerinin t...
Taze kayısıların kalite özelliklerinin termal olmayan tekniklerle muhafazası ve sayısal görüntüleme ile değerlendirilmesi
CANER C.
(Yürütücü),
BÜYÜKCAN M. B.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Doktora, 2015 - 2016
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Doktora
Başlama Tarihi:
Ocak 2015
Bitiş Tarihi:
Temmuz 2016