EFFECT OF COLD MACERATION ON ANTHOCYANIN AND VOLATILE COMPOUNDS OF KARALAHNA AND CABERNET SAUVIGNON GRAPE MUSTS


ÇELEBİ UZKUÇ N. M., ŞİŞLİ B., YÜCEER Y., ASLI B., KIRCA TOKLUCU A.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.43, sa.4, ss.663-676, 2018 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 43 Sayı: 4
  • Basım Tarihi: 2018
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd18038
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.663-676
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet