Atıf İçin Kopyala
Ozdikmenli S., DEMİREL ZORBA N. N.
Food Science and Technology International, cilt.22, sa.2, ss.93-101, 2016 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
22
Sayı:
2
-
Basım Tarihi:
2016
-
Doi Numarası:
10.1177/1082013215571118
-
Dergi Adı:
Food Science and Technology International
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.93-101
-
Anahtar Kelimeler:
Salmonella Typhimurium, Origanum onites, Ocimum basilicum, antimicrobial activity, OREGANO ESSENTIAL OIL, PLANT ESSENTIAL OILS, ANTIMICROBIAL ACTIVITY, LISTERIA-MONOCYTOGENES, IN-VITRO, ANTIBACTERIAL ACTIVITY, MINCED BEEF, CHEMICAL-COMPOSITION, OFFICINALIS L., COLI O157/H7
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet