Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Yerel ürünlerin yöresel tanıtıma katkıla...
Yerel ürünlerin yöresel tanıtıma katkıları:Gökçeada Efi Badem örneği. Eko Gastronomi Dergisi
Atıf İçin Kopyala
ERKUL H.
,
GENÇ H.
,
VARLI R.
,
ÇELİK E.
Eko Gastronomi Dergisi, 2014 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2014
Dergi Adı:
Eko Gastronomi Dergisi
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet