-
2024 - 2027 Türkiye Sucul Kaynaklarının Etkin Kullanımı için Biyoaktif, Fonksiyonel, Besleyici ve Güvenli Alternatif Gıdaların Üretimi ve Kabul Edilebilirliğinin Artırılması
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Künili İ. E. (Yürütücü), Dinç S. Ö., Çakır F., Yüceer Y., Göksan T.
-
2025 - 2025 SousVide Yöntemi Kullanılarak Midye Mytilus galloprovincialis Pilaki Üretimi ve Ürün Karakterizasyonu
-
2024 - 2025 Mavi Yüzgeçli Orkinos Balığı (Thunnus thynnus)'ndan Pastırma Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Çakır F. (Yürütücü), Künili İ. E., Dinç S. Ö., Selçuk B. B.
-
2023 - 2024 Çanakkale Kıyı Sularında Vibrio spp. Türlerinin Dağılımı, Genetik Karakterizasyonu ve Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Künili İ. E. (Yürütücü), Dinç S. Ö., Ay M., Çakır F., Gezen O.
-
2022 - 2024 Farklı Üretim Yöntemlerinin Balık Sosu Kalitesi Üzerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇOLAKOĞLU F. (Yürütücü), ORMANCI H. B., KÜNİLİ İ. E., DİNÇ S. Ö.
-
2022 - 2023 Balık Sosu Üretiminde Kullanılan Farklı Starter Kültürlerin Parçalanma Ürünlerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Dinç S. Ö., Çolakoğlu F. (Yürütücü)
-
2022 - 2023 Balık Sosu Üretimi ve Fermantasyon Sürecinde Oluşan Metabolit ve Parçalanma Ürünlerinin Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Doktora
Çolakoğlu F. (Yürütücü), Dinç S. Ö.