Yayınlar & Eserler

Makaleler 13
Tümü (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
TRDizin (6)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

1. Antioxidant and antimicrobial potential of starter culture applications in next-generation fermented fish sauces

Japan Society of Food Technology 26th (2025) Annual Conference, Tsukuba, Japonya, 7 - 08 Ağustos 2025, cilt.26, ss.59, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Tüketicilerin Geleneksel Gıda Ürünlerini Satın Alma Tutum ve Davranışları: Çanakkale İli Örneği

7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2024), Ankara, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2024, ss.385-392, (Tam Metin Bildiri)

3. Balık sosu üretiminde kullanılan Lactobacillus sakei ve Staphylococcus carnosus bakterilerinin antioksidan aktivite kapasitesine etkisi

7th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2024), 2 - 04 Ekim 2024, ss.104, (Özet Bildiri)

4. Akdeniz midyesinden (Mytilus galloprovincialis) üretilen pilakilerin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 Ekim 2023, ss.1068-1070, (Tam Metin Bildiri)

5. Akdeniz midyesinden (Mytilus galloprovincialis) üretilen midye sosunun antioksidan aktivitesinin belirlenmesi

6th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2023), Ankara, Türkiye, 11 Ekim 2023, ss.1038-1042, (Tam Metin Bildiri)

6. Balık Yağı ile Güçlendirilmiş Mayonezin Duyusal Özellikleri

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.16, (Özet Bildiri)

7. Geleneksel Yöntem ve Lactobacillus plantarum Kullanılarak Üretilen Vegan Balık Sosunun Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 Mayıs - 24 Ağustos 2023, ss.17, (Özet Bildiri)

8. Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.15, (Özet Bildiri)

9. Akdeniz Midyesi (Mytilus galloprovincialis)’nden Elde Edilen Midye Sosunun Renk ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Türkiye, 22 - 24 Mayıs 2023, ss.18, (Özet Bildiri)

10. Çanakkale İli ve Çevresinde Satışa Sunulan İşlenmiş Su Ürünlerinden İzole Edilen Staphylococcus spp.türlerinin antibiyotik dirençliliklerinin belirlenmesi

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.1761, (Özet Bildiri)

11. Çanakkale Boğazı, Saroz Körfezi ve Güney Marmara Denizi Midye (Mytilus galloprovincialis)Örneklerinin Mikroorganizma Seviyelerinin Karşılaştırılması

5th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2022) November 23-25, 2022, Ankara, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2022, ss.1549-1553, (Tam Metin Bildiri)

12. Sardalya (Sardina pilchardus) Balık Sosunun Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi

III. International Science and Innovation Congress, Ankara, Türkiye, 9 - 11 Haziran 2022, ss.132-138, (Tam Metin Bildiri)

13. İKLIM DEĞIŞIMININ SÜRDÜRÜLEBILIR VE GÜVENLI GIDA ÜRETIMINE ETKISI

INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

14. DENIZEL VE KARASAL PROTEIN KAYNAKLARI: GELENEKSEL ET ÜRETIMI VE TÜKETIMINE ALTERNATIF

INTERNATIONAL GLOBAL CLIMATE CHANGE CONGRESS, Çanakkale, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2021, (Özet Bildiri)

15. Gıda Ambalajlamada Yeni Dönem: Nanoteknoloji Uygulamaları

32. ULUSAL ONLİNE KİMYA KONGRESİ, Eskişehir, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, ss.261, (Özet Bildiri)

16. EFFECT OF INULIN AND MALTODEXTRIN ADDITION ON CONJUGATED LINOLEIC ACID CONTENT OF KEFIRS

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Girne, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.281, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. Food Safety Risks in Bivalve Molluscs: Contaminants, Post-Harvest Challenges, and Consumer Perception Under Climate Change

MODERN RESEARCH IN AGRICULTURE, FOREST AND WATER ISSUES, YARPUZ BOZDOĞAN NİGAR, Editör, ALL SCİENCES ACADEMY, ss.38-59, 2025

2. Vibrio Türlerinin Çanakkale Boğazı’ndaki Sayı ve Dağılımlarının Belirlenmesi

SU ÜRÜNLERİNDE YENİ GELİŞMELER, Hikmet Yeter Çoğun, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.5-23, 2023 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

31

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

4

Atıf (Sobiad)

6

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

7

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları