Eğitim Bilgileri
-
2019 - Devam Ediyor Doktora
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2016 - 2019 Yüksek Lisans
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
-
2012 - 2016 Lisans
Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
-
2019 Yüksek Lisans
Marinasyon işlemlerinin sığır eti üzerindeki kimyasal, duyusal ve tekstürel etkilerinin belirlenmesiDetermination of chemical, sensory and textural effects of marination treatments on beef meat
Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları/Gastronomy and Culinary Arts
Yabancı Diller
-
B2 Orta Üstü İngilizce