Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri

  • 2019 - Devam Ediyor Doktora

    Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

  • 2016 - 2019 Yüksek Lisans

    Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

  • 2012 - 2016 Lisans

    Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Yüksekokulu, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

  • 2019 Yüksek Lisans

    Marinasyon işlemlerinin sığır eti üzerindeki kimyasal, duyusal ve tekstürel etkilerinin belirlenmesiDetermination of chemical, sensory and textural effects of marination treatments on beef meat

    Necmettin Erbakan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gastronomi ve Mutfak Sanatları/Gastronomy and Culinary Arts

Yabancı Diller

  • B2 Orta Üstü İngilizce