Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Türkiye’de ve Dünyada Yiyecek İçecek Sektörüne Yönelik Eğitim Veren Lisans Programlarının Kıyaslanması

Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, cilt.7, ss.147-154, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

GASTRONOMİ EĞİTİMİ VEREN YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARININ UYGULAMALI MESLEK DERSLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

ÇATALHÖYÜK Uluslararası Turizm ve Sosyal Araştırmalar Dergisi, cilt.3, ss.14-23, 2018 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.653-669

Ordu İli Mutfak Kültüründe Mantarlar

ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ ARAŞTIRMALARI KONGRESİ, 20 - 22 Eylül 2018

Tüketicilerin Temalı Restoran Deneyimlerinin Değerlendirilmesi

International Gastronomy Tourism Studies Congress, Kocaeli, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, ss.653-669

Evaluation of Professional Practice Course of Higher Education Institutions that Giving Gastronomy Teaching

International Congress on Cultural Heritage and Tourism, Konya, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2017, ss.330

Kitap & Kitap Bölümleri

CHAPTER VII: CASES AND TRENDS IN GASTRONOMY

New Approaches in Gastronomy, Oğuz DİKER, Serdar SÜNNETÇİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.181-202, 2017