Atıf İçin Kopyala
ÇAVUŞOĞLU M., ÇAVUŞOĞLU O.
Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, SEÇİM Yılmaz, KAVACIK Saadet Zafer, USLU Cemil, Editör, Konya Kültür A.Ş., Çanakkale-Gökçeada, ss.92-103, 2022
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2022
-
Yayınevi:
Konya Kültür A.Ş.
-
Basıldığı Şehir:
Çanakkale-Gökçeada
-
Sayfa Sayıları:
ss.92-103
-
Editörler:
SEÇİM Yılmaz, KAVACIK Saadet Zafer, USLU Cemil, Editör
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet