Reinterpretation of Traditional Turkish Coffee Using Modern Preparation and Presentation Techniques: A Sensory Analysis Study


Creative Commons License

Korkmaz M., Özkök F., Boz M.

THEORETICAL AND EMPIRICAL RESEARCH IN SOCIAL SCIENCES-II, Prdof. Dr. ALiye ÇİLAN AKIN,Doç. Dr. Hasam ÇİFTÇİ, Editör, İksad Yayınevi, Adıyaman, ss.75-98, 2025

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2025
  • Yayınevi: İksad Yayınevi
  • Basıldığı Şehir: Adıyaman
  • Sayfa Sayıları: ss.75-98
  • Editörler: Prdof. Dr. ALiye ÇİLAN AKIN,Doç. Dr. Hasam ÇİFTÇİ, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet