İzmir Bölgesinde İncelenen Ağ Kafes İşletmelerinin Genel Özellikleri, Balık Üretim Miktarları ve Ortama Bırakılan Azot ve Fosfor Miktarları


Creative Commons License

Ergün S., İşmen A., Önal U., Türkoğlu M., Büyükateş Y., Çolakoğlu F., ...Daha Fazla

Su Ürünleri Yetiştiricilik İşletmelerinin Denizel Ekosisteme Olan Etkilerinin Belirlenmesi, Çalıştay Özet Kitabı, Kocaeli, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2010, cilt.1, ss.43

  • Yayın Türü: Bildiri / Özet Bildiri
  • Cilt numarası: 1
  • Basıldığı Şehir: Kocaeli
  • Basıldığı Ülke: Türkiye
  • Sayfa Sayıları: ss.43
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet