Yöresel Yiyeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Yöresel Ot Yemekleri Üzerine Bir Araştırma


ÇAVUŞOĞLU M., ÇAVUŞOĞLU O.

TURİZM ÇALIŞMALARI 2023, DÜZÖZER Songül, ALAEDDİNOĞLU Faruk, ARSLAN KALAY Hacer, ŞAHİN Sedat, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.123-140, 2023

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2023
  • Yayınevi: Paradigma Akademi
  • Basıldığı Şehir: Çanakkale
  • Sayfa Sayıları: ss.123-140
  • Editörler: DÜZÖZER Songül, ALAEDDİNOĞLU Faruk, ARSLAN KALAY Hacer, ŞAHİN Sedat, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet