Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği


DİKER O., TÜRKER N., ÇETİNKAYA A.

Gastronomi Üzerine Araştırmalar, Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt, Murat Doğdubay, Mehmet Sarıoğlan, G. Kemal Girgin, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.40-54, 2017

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2017
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.40-54
  • Editörler: Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt, Murat Doğdubay, Mehmet Sarıoğlan, G. Kemal Girgin, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Hayır