Atıf İçin Kopyala
UYSAL Ü. D., Oncu E. M., Berikten D., Yilmaz N., TUNCEL N. B., KIVANÇ M., ...Daha Fazla
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, cilt.130, sa.1, ss.43-48, 2009 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
130
Sayı:
1
-
Basım Tarihi:
2009
-
Doi Numarası:
10.1016/j.ijfoodmicro.2008.12.032
-
Dergi Adı:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.43-48
-
Anahtar Kelimeler:
Fungi, Bacteria, HPLC, Determination, Ochratoxin A (OTA), Boza, Cereal
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet
Özet
This study describes the examination of microbiological tests and the determination of OTA in boza temperature and time dependently. Prior to the analysis, physicochemical properties of the boza samples such as moisture, total acidity as lactic acid, pH, protein amount and viscosity were investigated.