TÜRKİYE’DE ve DÜNYADA ZEYTİN ÜRETİMİ, TİCARETİ VE ZEYTİNİN BESİN DEĞERİ


Gündoğdu M. A., Demir S.

ZEYTİN YETİŞTİRİCİLİĞİ, AK BEKİR EROL,SAKAR EBRU,PAKYÜREK MİNE, Editör, iksad publishing house, Ankara, ss.33-46, 2024

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2024
  • Yayınevi: iksad publishing house
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.33-46
  • Editörler: AK BEKİR EROL,SAKAR EBRU,PAKYÜREK MİNE, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet