SÜRDÜRÜLEBİLİR TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ


Sünnetçioğlu A., Özkök F.

SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ, FÜGEN DURLU ÖZKAYA,FERAH ÖZKÖK,AYŞE SÜNNETÇİOĞLU,SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-116, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: Detay Yayıncılık
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.97-116
  • Editörler: FÜGEN DURLU ÖZKAYA,FERAH ÖZKÖK,AYŞE SÜNNETÇİOĞLU,SERDAR SÜNNETÇİOĞLU, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet