Atıf İçin Kopyala
Waterman C., Rojas-Silva P., Tumer T. B., Kuhn P., Richard A. J., Wicks S., ...Daha Fazla
MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH, cilt.59, sa.6, ss.1013-1024, 2015 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
59
Sayı:
6
-
Basım Tarihi:
2015
-
Doi Numarası:
10.1002/mnfr.201400679
-
Dergi Adı:
MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
-
Sayfa Sayıları:
ss.1013-1024
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Hayır
Özet
ScopeMoringa oleifera (moringa) is tropical plant traditionally used as an antidiabetic food. It produces structurally unique and chemically stable moringa isothiocyanates (MICs) that were evaluated for their therapeutic use in vivo.