Atıf İçin Kopyala
SÜNNETÇİOĞLU A., ÖZKÖK F.
Sürdürülebilir Gastronomi, Özkya Durulu Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.97-117, 2021
-
Yayın Türü:
Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
-
Basım Tarihi:
2021
-
Yayınevi:
Detay Yayıncılık
-
Basıldığı Şehir:
Ankara
-
Sayfa Sayıları:
ss.97-117
-
Editörler:
Özkya Durulu Fügen, Özkök Ferah, Sünnetçioğlu Ayşe, Sünnetçioğlu Serdar, Editör
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet