Bytyqi H., Künili İ. E., Mestani M., Antoniak M. A., Berisha K., Dinç S. Ö., ...Daha Fazla
TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, cilt.159, ss.1-20, 2025 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Derleme
-
Cilt numarası:
159
-
Basım Tarihi:
2025
-
Doi Numarası:
10.1016/j.tifs.2025.104898
-
Dergi Adı:
TRENDS IN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, PASCAL, Analytical Abstracts, Aquatic Science & Fisheries Abstracts (ASFA), Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Compendex, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, DIALNET
-
Sayfa Sayıları:
ss.1-20
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet