The Effect of Germination on Antinutritional Components, In Vitro Starch and Protein Digestibility, Content, and Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidants of Some Pulses


Yılmaz Tuncel N., Polat Kaya H., Sakarya F. B., Andaç A. E., Korkmaz F., Özkan G., ...Daha Fazla

FOOD SCIENCE & NUTRITION, cilt.13, sa.5, ss.1-12, 2025 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 13 Sayı: 5
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1002/fsn3.70103
  • Dergi Adı: FOOD SCIENCE & NUTRITION
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, Agricultural & Environmental Science Database, Food Science & Technology Abstracts, Greenfile, Directory of Open Access Journals
  • Sayfa Sayıları: ss.1-12
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet