Desteklenen Projeler
-
2022 - Devam Ediyor Tane Tipi Sakız Fasulyesi Genotiplerinde Kadmiyum Stresi Organik Asit Uygulamalarıyla Hafifletilebilir mi
-
2024 - 2026 Dünyanın Farklı Ülkelerine Ait Çemen Genotiplerinin Morfolojik, Moleküler ve Fizikokimyasal Karakterizasyonu İle Gam Verimi ve Etkinliğinin İn Vitro ve İn Sitü Koşullarda İncelenmesi
-
2022 - 2023 Farklı Çevrelerde Yetiştirilen Ekmeklik Buğday Genotiplerinde Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi
-
2020 - 2023 Arpada Azot Kullanım Etkinliğinin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Sakız Fasulyesi ve Mısır Karışım Silajının Fermantasyon Kalitesi ve Besleme Özelliklerinin Değerlendirilmesi
-
2021 - 2022 Teff Bitkisinin Tane Verimi ve Bazı Bitkisel Özellikleri Üzerine Azot ve Su Uygulamalarının Etkisi
-
2021 - 2022 Farklı sulama aralığı ve seviyesinin bazı çeltik çeşitlerinde besinsel özelliklere etkisi
-
2019 - 2021 Sakız fasulyesi (Cyamopsis tetragonolaba L.) bitkisine farklı dozlarda molibden uygulamasının protein içeriğine etkisi
-
2019 - 2020 Nohut Çeşitlerinin Çimlenme Tuzluluk Eşik Değerlerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2020 Çanakkale Koşullarında Bazı Yulaf Çeşitlerinin Azot Kullanım Etkinliklerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Bazı Tescilli ve Yerel Makarnalık Buğday Çeşitlerinin Element İçeriklerinin Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Farklı tuzluluk seviyesindeki sulama sularının mısır tohumunun çimlenmesi ve fide gelişimine etkileri
-
2018 - 2019 Sulama Suyu Tuzluluğuna Dayanıklı Sakız Fasulyesi Hatlarının Belirlenmesi
-
2017 - 2017 Çanakkale Koşullarında Yulafta Özellikler Arası İlişkilerin GGE Biplot Analizi
-
2016 - 2017 Sakız Fasülyesi Cyamopsis tetragonoloba L Islah Materyallerinin Çoğaltımı
-
2011 - 2015 Türkiye’nin Değişik İllerinden Toplanmış Yerel Kışlık Ekmeklik Buğday Çeşitlerinden Seçilen Saf Hatların Kalite Özellikleri ve Bazı Önemli Fungal Hastalıklara Karşı Reaksiyonlarının Belirlenmesi
-
2007 - 2012 Arpa Islah Çalışmaları
-
2008 - 2011 Bisküvilik Çeşit Geliştirme Projesi
-
2008 - 2009 Ekmeklik Buğdayda Kurağa Toleranslı ve Hassas Genotipler de Bazı Fizyolojik ve Morfolojik Parametreler Kullanılarak Kalıtım Değerlerinin İncelenmesi
-
2005 - 2009 Kışlık Makarnalık Buğday Çeşit Geliştirme Projesi (TAGEM Projesi)
-
2005 - 2009 Kışlık Yulaf Çeşit Geliştirme Projesi, (TAGEM Projesi)
-
2005 - 2009 Kışlık Ekmeklik Buğday Çeşit Geliştirme Projesi (TAGEM Projesi)
-
2002 - 2008 Konya Yöresinde Ekilen Yerel Buğday Çeşitlerinin Toplanıp, Tanımlanması ve Islah Çalışmalarında Genetik Kaynak Olarak Kullanılma Olanaklarının Araştırılması
-
2003 - 2007 Konya, Niğde, Aksaray ve Karaman illerinde Yetiştirilen Buğdaylarda Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Kalite Bölgelerinin Oluşturulması, (TAGEM Projesi)
-
2003 - 2007 Kışlık Hububatta (Ekmeklik Buğday, Makarnalık Buğday, Arpa ve Tritikale) Kalitenin İyileştirilmesi, (TAGEM Projesi)