Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar

  • 2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Yönetimsel Görevler

  • 2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Devam Ediyor Yüksekokul Müdür Yardımcısı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Verdiği Dersler

  • Lisans Dondurma Çeşitleri

  • Lisans Yöresel Mutfak II (Osmanlı-Marmara)

  • Lisans İşlenmiş Et Ürünleri

  • Lisans Yöresel mutfak IV ( İç Anadolu-Güneydoğu Anadolu)

  • Ön Lisans Özel İlgi Turizmi

  • Ön Lisans Otel İşletmeciliği

  • Lisans Unlu Mamüller

  • Lisans Yöresel Mutfak IV

  • Ön Lisans Turizm Coğrafyası

  • Lisans Yöresel Mutfak I ( Ege-Akdeniz)

  • Lisans Yöresel mutfak II (Karadeniz, Doğu Anadolu)

  • Lisans Ekoloji ve Sürdürülebilirlik

  • Lisans Özel Beslenme Mutfağı

  • Lisans Yöresel Mutfak II

  • Lisans Mesleki Güvenlik ve İlkyardım

  • Lisans İşlenmiş Et Ürünleri