Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yönetimsel Görevler
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Yüksekokul Müdür Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Verdiği Dersler
-
Lisans Dondurma Çeşitleri
-
Lisans Yöresel Mutfak II (Osmanlı-Marmara)
-
Lisans İşlenmiş Et Ürünleri
-
Lisans Yöresel mutfak IV ( İç Anadolu-Güneydoğu Anadolu)
-
Ön Lisans Özel İlgi Turizmi
-
Ön Lisans Otel İşletmeciliği
-
Lisans Unlu Mamüller
-
Lisans Yöresel Mutfak IV
-
Ön Lisans Turizm Coğrafyası
-
Lisans Yöresel Mutfak I ( Ege-Akdeniz)
-
Lisans Yöresel mutfak II (Karadeniz, Doğu Anadolu)
-
Lisans Ekoloji ve Sürdürülebilirlik
-
Lisans Özel Beslenme Mutfağı
-
Lisans Yöresel Mutfak II
-
Lisans Mesleki Güvenlik ve İlkyardım
-
Lisans İşlenmiş Et Ürünleri