Academic and Administrative Experience

Academic Positions 1
  • 2021 - Continues Lecturer

    Canakkale Onsekiz Mart University, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Managerial Experience 2
  • 2024 - Continues Head of Department

    Canakkale Onsekiz Mart University, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

  • 2022 - Continues Deputy Director of Junior College

    Canakkale Onsekiz Mart University, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Courses 25
  • Undergraduate

    Unlu Mamüller

    Dondurma Çeşitleri

    Temel Sanat Eğitimi

    Dondurma Çeşitleri

    Yöresel Mutfak II (Osmanlı-Marmara)

    İşlenmiş Et Ürünleri

    Yöresel Mutfak I (Ege,Akdeniz)

    Yöresel mutfak IV ( İç Anadolu-Güneydoğu Anadolu)

    Yöresel Mutfak III (Karadeniz, Doğu Anadolu)

    Yiyecek Sistemleri

    Yöresel Mutak II (Osmanlı, Marmara)

    Yöresel Mutfak IV (İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu)

    Unlu Mamüller

    Yöresel Mutfak IV

    Yöresel Mutfak I ( Ege-Akdeniz)

    Yöresel mutfak II (Karadeniz, Doğu Anadolu)

    Ekoloji ve Sürdürülebilirlik

    Özel Beslenme Mutfağı

    Yöresel Mutfak II

    Mesleki Güvenlik ve İlkyardım

    İşlenmiş Et Ürünleri

  • Associate Degree

    Özel İlgi Turizmi

    Turizm Coğrafyası

    Otel İşletmeciliği

    Turizm Coğrafyası