Akademik Ünvanlar
1
-
2021 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Yönetimsel Görevler
2
-
2024 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
-
2022 - Devam Ediyor Yüksekokul Müdür Yardımcısı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Verdiği Dersler
25
-
Lisans
Unlu Mamüller
Dondurma Çeşitleri
Temel Sanat Eğitimi
Dondurma Çeşitleri
Yöresel Mutfak II (Osmanlı-Marmara)
İşlenmiş Et Ürünleri
Yöresel Mutfak I (Ege,Akdeniz)
Yöresel mutfak IV ( İç Anadolu-Güneydoğu Anadolu)
Yöresel Mutfak III (Karadeniz, Doğu Anadolu)
Yiyecek Sistemleri
Yöresel Mutak II (Osmanlı, Marmara)
Yöresel Mutfak IV (İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu)
Unlu Mamüller
Yöresel Mutfak IV
Yöresel Mutfak I ( Ege-Akdeniz)
Yöresel mutfak II (Karadeniz, Doğu Anadolu)
Ekoloji ve Sürdürülebilirlik
Özel Beslenme Mutfağı
Yöresel Mutfak II
Mesleki Güvenlik ve İlkyardım
İşlenmiş Et Ürünleri
-
Ön Lisans
Özel İlgi Turizmi
Turizm Coğrafyası
Otel İşletmeciliği
Turizm Coğrafyası