Sardalyanın (Sardina pilchardus, Walbaum, 1792) Bölgesel Önemi, Avcılığı, Biyolojisi ve Balıkçılık Yönetimi


Creative Commons License

İşmen A., Daban İ. B., Arslan İhsanoğlu M.

ÇANAKKALE’DE SU ÜRÜNLERİ, BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK, Uğur Özekinci,Ekrem Şanver Çelik,Yusuf Şen, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.57-71, 2023

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2023
  • Yayınevi: Nobel Yayınevi
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.57-71
  • Editörler: Uğur Özekinci,Ekrem Şanver Çelik,Yusuf Şen, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet