Yilmaz, N., Tuncel, N.B. 2011. Pirinç Kepeği: Kompozisyonu, Acılasma Sorunu, Gıdalarda Kullanımı ve
Fizyolojik Etkileri,
Atıf İçin Kopyala
TUNCEL N. B.
AKADEMİK GIDA, cilt.9, sa.3, ss.46-52, 2011 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Derleme
-
Cilt numarası:
9
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2011
-
Dergi Adı:
AKADEMİK GIDA
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Academic Search Premier, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.46-52
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet