Slow Food Üyesi Şehirlere Ait Geleneksel Tatlılar Ve İçeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Önemi: Gökçeada Üzerine Bir Araştırma


ÇAVUŞOĞLU M., ÇAVUŞOĞLU O.

100. Yılında Her Yönüyle Keşan, Ahmet ATAKİŞİ, Gürkan KOLAYLI, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.201-207, 2023

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2023
  • Yayınevi: Paradigma Akademi
  • Basıldığı Şehir: Çanakkale
  • Sayfa Sayıları: ss.201-207
  • Editörler: Ahmet ATAKİŞİ, Gürkan KOLAYLI, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet