Flaxseed oil-wax oleogels replacement for tallowfat in sucuk samples provided higher concentrations of polyunsaturated fatty acids and aromatic volatiles
Atıf İçin Kopyala
Yılmaz E., Toksöz B.
MEAT SCIENCE, cilt.192, ss.108875-108883, 2022 (SCI-Expanded)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
192
-
Basım Tarihi:
2022
-
Doi Numarası:
10.1016/j.meatsci.2022.108875
-
Dergi Adı:
MEAT SCIENCE
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Academic Search Premier, BIOSIS, CAB Abstracts, EMBASE, Food Science & Technology Abstracts, Hospitality & Tourism Complete, Hospitality & Tourism Index, Index Islamicus, MEDLINE, Veterinary Science Database
-
Sayfa Sayıları:
ss.108875-108883
-
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet