Exploring Sainfoin (Onobrychis viciifolia) Seed Flour as a Sustainable Plant‐Based Food: Germination‐Induced Changes in Nutritional Quality, Anti‐Nutritional Factors, Phenolic Content, Bioaccessibility, and In Vitro Toxicity


Polat Kaya H., Güngör S. N., Yılmaz Tuncel N., Sakarya F. B., Andaç A. E., Özkan G., ...Daha Fazla

CEREAL CHEMISTRY, cilt.102, ss.766-776, 2025 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 102
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1002/cche.10895
  • Dergi Adı: CEREAL CHEMISTRY
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, Agricultural & Environmental Science Database, BIOSIS, CAB Abstracts, Chemical Abstracts Core, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.766-776
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet