Çanakkale Sardalyasının İşlenmesi ve Tüketim Önerileri


Berik N., Kahraman Yılmaz D.

ÇANAKKAELE'DE SU ÜRÜNLERİ BALIKÇILIK VE DENİZCİLİK, Prof.Dr.Uğur Özekinci,Prof.Dr.Ekrem Şanver Çelik,Arş. Gör. Yusuf Şen, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.337-351, 2023

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Araştırma Kitabı
  • Basım Tarihi: 2023
  • Yayınevi: Nobel Yayın Dağıtım
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.337-351
  • Editörler: Prof.Dr.Uğur Özekinci,Prof.Dr.Ekrem Şanver Çelik,Arş. Gör. Yusuf Şen, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet