Metrics
Education Information
2020 - Continues
2020 - ContinuesDoctorate
Balikesir University, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turkey
2006 - 2009
2006 - 2009Undergraduate
Canakkale Onsekiz Mart University, Turizm Fakültesi, Seyahat İşletmeciliği Ve Turizm Rehberliği, Turkey
2004 - 2006
2004 - 2006Associate Degree
Selcuk University, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Turist Rehberliği, Turkey
Dissertations
2015
2015Postgraduate
Yiyecek içecek işletmelerinde Michelin yıldızı standartlarının uygulanması: Hamburg Le Canard Restoran örneği / The application of Michelin's star standarts food and beverage business: Hamburg Le Canard sample
Canakkale Onsekiz Mart University, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği
Foreign Languages
A2 Elementary
A2 ElementaryGerman
B2 Upper Intermediate
B2 Upper IntermediateEnglish
Certificates, Courses and Trainings
2023
2023Des Professionnels De L'art Culinaire
Vocational Training
Association Tunisienne
2023
2023Different Tastes,Various Cultures and World Chefs
Vocational Training
United National Culinary Association (UNCA)
2021
2021The importance and application of local cuisines
Vocational Training
Moscow Culinary Union
2021
2021Azarbejian Natural Culinary Section
Vocational Training
Azarbejian Natural Culinary Association
2017
2017Greek Cookery Class ''A Journey Into Greek Cuisine''
Vocational Training
MAK ACADEMY
Research Areas
Social Sciences and Humanities
Academic Titles / Tasks
2020 - Continues
2020 - ContinuesLecturer
Canakkale Onsekiz Mart University, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Non Academic Experience
2023 - Continues
2023 - ContinuesGenel Başkan Danışmanı
Non-profit Organisation, World Platform of Islamic Countries Culinary Societies, Yönetim Kurulu
2020 - Continues
2020 - ContinuesGenel Başkan Danışmanı
Non-profit Organisation, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu, Yönetim Kurulu
2019 - Continues
2019 - ContinuesDış İlişkiler Sorumlusu
Non-profit Organisation, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu, Dış İlişkiler
2015 - 2018
2015 - 2018Demi Chef
Business Organization (private), Le Canard Restaurant, Mutfak
Courses
Supported Projects
2023 - 2024
2023 - 2024STEM ve Mutfak Fantezileri
Erasmus Project
Arslan H.(Executive), Köse Z. C., Taşpınar O., Gür E.
Student Project
2023 - Continues
2023 - ContinuesAtıksız Mutfak ile Sürdürülebilir Gastronomi Algısının Kazandırılması
Social Project
Canakkale Onsekiz Mart University, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Turkey
Tasks In Event Organizations
Congress and Symposium Activities
01 November 2024 - 03 November 2024
01 November 2024 - 03 November 2024Topraktan Sofraya Edirne Gastronomi Festivali
Working Group
Edirne-Turkey
17 October 2024 - 20 October 2024
17 October 2024 - 20 October 20248. Uluslararası Gastronomİ Turİzmİ Araştırmaları Kongresi
Attendee
Aydın-Turkey
26 May 2023 - 02 June 2023
26 May 2023 - 02 June 2023Milli Mutfak Hareketi ve Türk Mutfağı Tanıtım Günleri
Moderator
Tatarstan-Russia
Scholarships
2015 - 2015
2015 - 2015