Metrikler
Eğitim Bilgileri
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorDoktora
Balıkesir Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye
2006 - 2009
2006 - 2009Lisans
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Seyahat İşletmeciliği Ve Turizm Rehberliği, Türkiye
2004 - 2006
2004 - 2006Ön Lisans
Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Turist Rehberliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2015
2015Yüksek Lisans
Yiyecek içecek işletmelerinde Michelin yıldızı standartlarının uygulanması: Hamburg Le Canard Restoran örneği / The application of Michelin's star standarts food and beverage business: Hamburg Le Canard sample
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği
Yabancı Diller
A2 Temel
A2 TemelAlmanca
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2023
2023Des Professionnels De L'art Culinaire
Mesleki Eğitim
Association Tunisienne
2023
2023Different Tastes,Various Cultures and World Chefs
Mesleki Eğitim
United National Culinary Association (UNCA)
2021
2021The importance and application of local cuisines
Mesleki Eğitim
Moscow Culinary Union
2021
2021Azarbejian Natural Culinary Section
Mesleki Eğitim
Azarbejian Natural Culinary Association
2017
2017Greek Cookery Class ''A Journey Into Greek Cuisine''
Mesleki Eğitim
MAK ACADEMY
Araştırma Alanları
Sosyal ve Beşeri Bilimler
Akademik Unvanlar / Görevler
2020 - Devam Ediyor
2020 - Devam EdiyorÖğretim Görevlisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları
Akademi Dışı Deneyim
2015 - 2018
2015 - 2018Demi Chef
Ticari Kuruluş (özel), Le Canard Restaurant, Mutfak
Verdiği Dersler
Desteklenen Projeler
2023 - 2024
2023 - 2024STEM ve Mutfak Fantezileri
Erasmus Projesi
Arslan H.(Yürütücü), Köse Z. C., Taşpınar O., Gür E.
Öğrenci Projeleri
2023 - Devam Ediyor
2023 - Devam EdiyorAtıksız Mutfak ile Sürdürülebilir Gastronomi Algısının Kazandırılması
Sosyal Proje
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye
Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler
Kasım 2023
Kasım 2023Dünya Helal Zirvesi
Sosyal Faaliyet Organizasyonu
Akkök Z. C.
İstanbul, Türkiye
Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri
01 Kasım 2024 - 03 Kasım 2024
01 Kasım 2024 - 03 Kasım 2024Topraktan Sofraya Edirne Gastronomi Festivali
Çalışma Grubu
Edirne-Türkiye
17 Ekim 2024 - 20 Ekim 2024
17 Ekim 2024 - 20 Ekim 20248. Uluslararası Gastronomİ Turİzmİ Araştırmaları Kongresi
Katılımcı
Aydın-Türkiye
26 Mayıs 2023 - 02 Haziran 2023
26 Mayıs 2023 - 02 Haziran 2023Milli Mutfak Hareketi ve Türk Mutfağı Tanıtım Günleri
Moderatör
Tatarstan-Rusya
Burslar
2015 - 2015
2015 - 2015