­

Öğr. Gör. ZEYNEP CEREN KÖSE


Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gastronomi ve Mutfak Sanatları


WoS Araştırma Alanları: Temel Bilimler (Sci), Sanat Ve Beşeri Bilimler (Ahci), Sosyal Bilimler (Soc)


Avesis Araştırma Alanları: Sosyal ve Beşeri Bilimler

E-posta: zeynepceren.kose@comu.edu.tr
İş Telefonu: +90 286 887 2302 Dahili: 112
Web: https://avesis.comu.edu.tr/zceren
Ofis: Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Posta Adresi: zeynepceren.kose@comu.edu.tr

Metrikler

Proje

1

Eğitim Bilgileri

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Doktora

Balıkesir Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Türkiye

2006 - 2009

2006 - 2009

Lisans

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Seyahat İşletmeciliği Ve Turizm Rehberliği, Türkiye

2004 - 2006

2004 - 2006

Ön Lisans

Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Turist Rehberliği, Türkiye

Yaptığı Tezler

2015

2015

Yüksek Lisans

Yiyecek içecek işletmelerinde Michelin yıldızı standartlarının uygulanması: Hamburg Le Canard Restoran örneği / The application of Michelin's star standarts food and beverage business: Hamburg Le Canard sample

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği

Yabancı Diller

A2 Temel

A2 Temel

Almanca

B2 Orta Üstü

B2 Orta Üstü

İngilizce

Sertifika, Kurs ve Eğitimler

2023

2023

Des Professionnels De L'art Culinaire

Mesleki Eğitim

Association Tunisienne

2023

2023

Different Tastes,Various Cultures and World Chefs

Mesleki Eğitim

United National Culinary Association (UNCA)

2021

2021

The importance and application of local cuisines

Mesleki Eğitim

Moscow Culinary Union

2021

2021

Azarbejian Natural Culinary Section

Mesleki Eğitim

Azarbejian Natural Culinary Association

2017

2017

Greek Cookery Class ''A Journey Into Greek Cuisine''

Mesleki Eğitim

MAK ACADEMY

Araştırma Alanları

Sosyal ve Beşeri Bilimler

Akademik Unvanlar / Görevler

2020 - Devam Ediyor

2020 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları

Akademi Dışı Deneyim

2015 - 2018

2015 - 2018

Demi Chef

Ticari Kuruluş (özel), Le Canard Restaurant, Mutfak

Verdiği Dersler

Lisans

Lisans

Özel Beslenme Mutfağı

Lisans

Lisans

Mesleki İngilizce III

Lisans

Lisans

Mesleki İngilizce IV

Lisans

Lisans

Pastacılık ve Çikolata Yapımı

Lisans

Lisans

Mesleki İngilizce l

Lisans

Lisans

Soğuk Mutfak

Lisans

Lisans

Yiyecek Sistemleri

Lisans

Lisans

Yaratıcı Yemek Pişirme

Lisans

Lisans

Kahve Kültürü ve Baristalık

Lisans

Lisans

Deniz Mahsulleri

Desteklenen Projeler

Öğrenci Projeleri

2023 - Devam Ediyor

2023 - Devam Ediyor

Atıksız Mutfak ile Sürdürülebilir Gastronomi Algısının Kazandırılması

Sosyal Proje

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Gastronomi Ve Mutfak Sanatları, Türkiye

Etkinlik Organizasyonlarındaki Görevler

Kasım 2023

Kasım 2023

Dünya Helal Zirvesi

Sosyal Faaliyet Organizasyonu

Akkök Z. C.
İstanbul, Türkiye


Kongre ve Sempozyum Katılımı Faaliyetleri

01 Kasım 2024 - 03 Kasım 2024

01 Kasım 2024 - 03 Kasım 2024

Topraktan Sofraya Edirne Gastronomi Festivali

Çalışma Grubu

Edirne-Türkiye

17 Ekim 2024 - 20 Ekim 2024

17 Ekim 2024 - 20 Ekim 2024

8. Uluslararası Gastronomİ Turİzmİ Araştırmaları Kongresi

Katılımcı

Aydın-Türkiye

26 Mayıs 2023 - 02 Haziran 2023

26 Mayıs 2023 - 02 Haziran 2023

Milli Mutfak Hareketi ve Türk Mutfağı Tanıtım Günleri

Moderatör

Tatarstan-Rusya

Burslar

2015 - 2015

2015 - 2015

Osnabrück Hoschule

Diğer Uluslararası Organizasyonlar