Desteklenen Projeler
-
2018 - 2021 Adult training course for small farmers on ecological and urban agriculture (ECOAGRI)
-
2018 - 2021 ECOFAR-Development of managerial and entrepreneurial skills of young eco-farmers via joint vet curricula, enhanced qualification profile, assessment standard and sustainable cooperation synergies
-
2017 - 2019 Empowering Public Food Procurement
-
2017 - 2018 Portakal Kabuğundan Elde Edilen Ucucu Yağ Katkısının Bıldırcın Büyüme Performansı Bazı Kan Parametreleri ve Yumurta Kalitesine Etkisinin Belirlenmesi
-
2017 - 2018 Acı bakla (Lupinus sp.) ununun gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus mykiss) yemlerinde balık unu yerine ikame protein kaynağı olarak kullanılabilirliğinin araştırılması
-
2014 - 2016 PREPARING FOR THE FUTURE – EUROPEAN E-LEARNING TRAINIG ON THE CODE OF GOOD ORGANIC RETAILING PRACTICE
-
2013 - 2015 ECVET-BASED TRAINING OF TRAINERS IN ORGANIC FOOD RETAILING TO ‘ECOQUALIFY’ QUALITY ASSURANCE SYSTEM ECVET-ECOQUALIFY
-
2010 - 2012 IMPLEMENTATION OF A QUALITY ASSURANCE SYSTEM FOR TRAINING IN ORGANIC FOOD RETAIL (EcoQualify III)
-
2005 - 2007 Farklı Oksijen içerikli içme sularının etlik piliçlerde performansa etkisi