Yayınlar & Eserler

Makaleler 24
Tümü (24)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (15)
Scopus (13)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (6)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 16

2. Çanakkale'de Köy Tavukçuluğu Ve Yumurta Kalitesi

Avrupa Birliği Kriterlerine Uyum Sürecinde Türkiye Tavukçuluğu Sempozyumu, İzmir, Türkiye, (Özet Bildiri)

3. Eco Agri Project – An Opportunity to Raise Awareness towards Urban Agriculture

3rd International Conference on Awareness: Education, Science, Health and Arts-ICA2019, Çanakkale, Türkiye, 5 - 07 Aralık 2019, ss.148-149, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Organic catering - a perspective for the sustainable development of the Turkish catering sector

International scientific and practical conference “Bulgaria of regions Socio economic zoningtraditions, contemporary state and problems, Plovdiv, Bulgaristan, 19 - 21 Ekim 2018, ss.287-292, (Tam Metin Bildiri)

5. Effects of Pomegranate Seed Oil on Blood Parameters and Egg Quality of Japanese (Coturnix coturnix japonica) Quail

International Conference on Science and Technology, Prizren, Kosova, 5 - 09 Eylül 2018, ss.50, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Fatty Acid Composition and Calorie Values ofChicken Breast and Thigh Meats from Different Breeding Systems

INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURAL SCIENCE and BUSINESS- 2018, Stara Zagora, Bulgaristan, 10 - 12 Mayıs 2018, ss.71, (Özet Bildiri)

7. EFFECTS OF ORANGE PEEL OIL ON QUAIL (COTURNIX COTURNIX JAPONICA) GROWTH-PERFORMANCE, EGG QUALITY AND BLOOD PARAMETERS

Jubilee International Scientific Conference”Organic Farming and Sustainable Development”, Plovdiv, Bulgaristan, 23 Şubat 2018, (Özet Bildiri)

8. Perspectives for future development of poultry meat sector in Turkey

Jubilee International Scientific Conference BULGARIA OF REGIONS, Plovdiv, Bulgaristan, 27 - 28 Ekim 2017, ss.642-643, (Özet Bildiri)

9. Kanatlı Ürünlerinde Kullanılan Gıda Katkı maddeleri

II.Çanakkale Tarım Sempozyumu, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

10. Kanatlı Ürünlerinde Kullanılan Gıda Katkı Madeleri

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

11. PHYSICAL CHARACTERISTICS AND MINERAL COMPOSITION OF POULTRY EGGS FROM LAYING HENS REARED AT DIFFERENT PRODUCTION SYSTEMS

5th INTERNATIONAL CONFERENCE ”AGRICULTURE and FOOD”, Elenite, Bulgaristan, 20 - 24 Haziran 2017, ss.195-201, (Tam Metin Bildiri)

12. Effect of Drinking Water Disinfection on Quail Meat Quality

2nd INTERNATIONAL BALKAN AGRICULTURE CONGRESS, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, ss.426, (Tam Metin Bildiri)

13. ECVET BASED TRAINING OF TRAINERS IN ORGANIC FOOD RETAILING TO ECOQUALIFY QUALITY ASSURANCE SYSTEM ECVET ECOQUALIFY

ULEAD 2015 ANNUAL CONGRESS 5th International Conference on Research in Education-ICRE, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2015, cilt.1, ss.189

14. CODE OF GOOD ORGANIC RETALING PRACTICE

ULEAD 2015 ANNUAL CONGRESS 5th International Conference on Research in Education-ICRE, Edirne, Türkiye, 8 - 10 Ekim 2015, cilt.1, ss.190

15. Farklı oksijen içerikli içme sularını tüketen etlik piliçlerde bazı davranış özellikleri

V. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Van, Türkiye, 5 - 08 Eylül 2007, (Tam Metin Bildiri)

16. Merada yetiştirilen Amerikan bronz ve beyaz kaliforniya hindilerde bazı davranış özellikleri

IV. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Isparta, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2004, cilt.2, ss.67-70, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

65

Yayın (WoS)

19

Yayın (Scopus)

15

Atıf (WoS)

97

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

106

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

5

H-İndeks (Scholar)

1

Proje

13

Tez Danışmanlığı

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları