HoReCa (Otel, Restoran, Kafe ve İkram) Personelinin Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları ile Niteliklerini Arttırma Stratejileri

Slovak   University   of   Agriculture   in Nitre koordinatörlüğünde Üniversitemiz Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü  Öğretim  Üyesi  Doç.  Dr.  Muhammed  YÜCEER  (fikir  sahibi  araştırmacı) yürütücülüğünde  hazırlanan 2021-1-SK01-KA220-VET-000034652 numaralı ve ‘Strategies to Improve the Qualification of Hotel Restaurant Catering Staff on Food Safety and Hygiene Practices’ başlıklı KA220-VET -Cooperation  partnerships  in  vocational education  and  training  kategorisinde  Erasmus  +  Projesi olarak desteklenmeye değer bulundu. Projede Avusturya'dan ISEKİ, İspanya'dan CTNC ve Polonya'dan Farm Advisory adlı kuruluşlar partner olarak görev almaktadır.

Proje Web Siteleri:

http://horeca.comu.edu.tr/



Ücretsiz Eğitim Platformu: https://horecafs.org/lms/ 

Son Eklenen Yayınlar