HoReCa (Otel, Restoran, Kafe ve İkram) Personelinin Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları ile Niteliklerini Arttırma Stratejileri
Anasayfa
Hakkımızda
Araştırma Alanları
Üyeler
Çalışmalar
Yayınlar
Projeler
Duyurular
İletişim
English
Yayınlar
Anasayfa
Yayınlar
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Sustainability in the HORECA sector
Yüceer M.
XI. Food Technology International Symposium, Murcia, İspanya, 11 - 12 Mayıs 2023
Identifying the Needs of Trainers to Promote Food Safety and Hygiene Among Turkish HoReCa Workers
Yüceer M.
,
Pala Ç.
,
Yaşar C.
,
Anda C.
,
Caner C.
XI. Food Technology International Symposium, Murcia, İspanya, 11 - 12 Mayıs 2023, ss.59