Kurum Bilgileri:
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi, Balıkçılık Teknolojisi
Araştırma Alanları:
Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Bilimleri, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler
İletişim
- E-posta
- basriormanci@comu.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.comu.edu.tr/481
- İş Telefonu
- +90 286 218 0018 Dahili: 16104
- Fax Telefonu
- +90 286 218 2505
- Ofis
- Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Zemin Kat No:18
- Posta Adresi
- Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Zemin Kat No:18 Terzioğlu Yerleşkesi Çanakkale