Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Balıkçılık Teknolojisi, Balıkçılık Teknolojisi
WoS Araştırma Alanları: Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age), Bitki Ve Hayvan Bilimleri, Tarım Bilimleri, Çevre / Ekoloji, Balıkçılık, Gıda Bilimi Ve Teknolojisi, Çevre Bilimleri
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Gıda Bilimleri, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Gıda Teknolojisi, Su Ürünleri Teknolojisi, Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma), Mühendislik ve Teknoloji
Metrikler

Yayın

87

Yayın (WoS)

10

Yayın (Scopus)

11

Atıf (WoS)

61

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

93

H-İndeks (Scopus)

6

Atıf (Scholar)

96

H-İndeks (Scholar)

4

Atıf (Sobiad)

9

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

5

Proje

25
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
basriormanci@comu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.comu.edu.tr/481
İş Telefonu
+90 286 218 0018 Dahili: 16104
Fax Telefonu
+90 286 218 2505
Ofis
Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Zemin Kat No:18
Posta Adresi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi Zemin Kat No:18 Terzioğlu Yerleşkesi Çanakkale