Öğr.Gör. ÇİSEM ÖĞE
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Mesleki Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Desteklenen Projeler
Desteklenen Projeler
2018 - 2019
Süt Yan Ürünlerinin Fermantasyonu ile Üretilen Probiyotik İçeceklerin Bazı Karakteristik Özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YÜCEER Y. (Yürütücü)
,
ÖĞE Ç.