Öğr. Gör. ELİF ALBAYRAK


Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri

Laboratuvar Teknoloji


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik Bilişim Ve Teknoloji (Eng)


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Teknolojisi, Yağ Teknolojisi


Yayınlardaki İsimler: Dincer Elif

E-posta: elifdincer@comu.edu.tr
İş Telefonu: +90 286 773 2512 Dahili: 140
Ofis: 217
Posta Adresi: Çanakkale Onsekiz mart Üniversitesi Bayramiç MYO Gıda İşleme Bölümü

Metrikler

Yayın

10

Yayın (WoS)

4

Yayın (Scopus)

4

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

4

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Eğitim Bilgileri

2016 - 2019

2016 - 2019

Yüksek Lisans

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

2009 - 2013

2009 - 2013

Lisans

Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler

2019

2019

Yüksek Lisans

Bıldırcın Coturnix coturnix japonica yemlerine farklı oranlarda yapılan nar çekirdek yağı katkısının büyüme performansı ve yumurta kalitesi üzerine etkisinin belirlenmesi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Teknolojisi

Yağ Teknolojisi

Akademik Ünvanlar / Görevler

2017 - Devam Ediyor

2017 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Bayramiç Meslek Yüksekokulu, Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Gıda Katkı Maddeleri Sürdürülebilir Kalkınma

Analitik Kimya Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Analizleri Sürdürülebilir Kalkınma

Özel Gıdalar Sürdürülebilir Kalkınma

Standardizasyon ve Kalite Sürdürülebilir Kalkınma

Ayırma Yöntemlerİ Sürdürülebilir Kalkınma

Maematik Sürdürülebilir Kalkınma

Matematik Sürdürülebilir Kalkınma

Makaleler

Tümü (6)
SCI-E, SSCI, AHCI (4)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (4)
Scopus (4)
TRDizin (1)
Diğer Yayınlar (1)

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

2018

2018

1. Effects of Different Vegetable Oil on Egg Quality.

Öğütcü M., Arifoğlu N., Dincer E.

International Conference on Science and Technology-ICONST, Prizren, Kosova, 5 - 09 Eylül 2018, ss.941, (Özet Bildiri)

2018

2018

2. Effects of Pomegranate Seed Oil on Blood Parameters and Egg Quality of Japanese (Coturnix coturnix japonica) Quail

ÖĞÜTCÜ M., Dincer E., KARABAYIR A.

International Conference on Science and Technology, Prizren, Kosova, 5 - 09 Eylül 2018, ss.50, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2017

2017

3. Kanatlı Ürünlerinde Kullanılan Gıda Katkı Madeleri

KARABAYIR A., DİNCER E.

II. ÇANAKKALE TARIMI SEMPOZYUMU, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, (Özet Bildiri)


Atıflar

Toplam Atıf Sayısı (SCOPUS): 4

h-indeksi (SCOPUS): 1