Yayınlar & Eserler

Makaleler 6
Tümü (6)
TRDizin (3)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 3

1. The Effect of Food Neophobia On Local Food Preference of Foreign Tourists Visiting Istanbul

MTCON 2020Conference on Managing Tourism Across Continents, 2 - 05 Mayıs 2020, (Tam Metin Bildiri)

2. Turistik Ürün Çeşitlendirmesi Kapsamında Sağlık Turizmi: Çanakkale İçin Öneriler

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, cilt.1, ss.78-90, (Tam Metin Bildiri)

3. The Deferences Between Dark and Heritage Tourism: The Case of ANZAC

Forth International Symposiumon Business Administration, 11 Mayıs 2006, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. CHAPTER VII: CASES AND TRENDS IN GASTRONOMY

New Approaches in Gastronomy, Oğuz DİKER, Serdar SÜNNETÇİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.181-202, 2017
Metrikler

Yayın

21

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

15
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları