Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Investigation on the aromaticity of 1,3,4-thiadiazole-2-thione and its oxygen analogs including their tautomeric forms

JOURNAL OF MOLECULAR STRUCTURE-THEOCHEM, cilt.726, ss.233-243, 2005 (SCI İndekslerine Giren Dergi) identifier identifier

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış

Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, cilt.3, ss.470-487, 2019 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Seyahat Acentalarında Internet Kullanımı ve Sosyal Medya

International Journal of Social Sciences, cilt.2, ss.23-38, 2017 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Çanakkale’de Yelken Sporları Turizmi”,

Standart, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Turizmde Katılımcı Planlamanın Sürdürülebilirlik Açısından Önemi

Turizm Akademik, ss.1-14, 2004 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Turistik Ürün Çeşitlendirmesi Kapsamında Sağlık Turizmi: Çanakkale İçin Öneriler

19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, cilt.1, ss.78-90

The Deferences Between Dark and Heritage Tourism: The Case of ANZAC

Forth International Symposiumon Business Administration, 11 Mayıs 2006

Kitap & Kitap Bölümleri

CHAPTER VII: CASES AND TRENDS IN GASTRONOMY

New Approaches in Gastronomy, Oğuz DİKER, Serdar SÜNNETÇİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.181-202, 2017