Dr. Öğr. Üyesi SABRİ HALUK ERDEM
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Statü Temelli Turizm Tüketimi Davranışında Materyalizm, Kültürel Değerler ve Kişilik Özelliklerinin Rolü
BULUK EŞİTTİ B.
,
ERDEM S. H.
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
, cilt.35, sa.2, ss.619-648, 2021 (Hakemli Dergi)
The Effect Of Travel Lifestyle, Cultural Sensitivity And Food Neophobia On Local Food Preference
SÜNNETÇİOĞLU A.
,
ÇAKİCİ A.
,
ERDEM S. H.
Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Elektronik Dergisi
, cilt.8, sa.2, ss.746-761, 2020 (Hakemli Dergi)
Statü Temelli Turizm Tüketimine Teorik Bir Bakış
BULUK B.
,
ERDEM S. H.
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
, cilt.3, sa.3, ss.470-487, 2019 (Hakemli Dergi)
Seyahat Acentalarında Internet Kullanımı ve Sosyal Medya
GÖKDEMİR S.
,
ERDEM S. H.
Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi (International Journal of Social Sciences)
, cilt.2, sa.3, ss.23-38, 2017 (Hakemli Dergi)
Çanakkale’de Yelken Sporları Turizmi”,
ERDEM S. H.
Standart
, 2005 (Hakemli Dergi)
Turizmde Katılımcı Planlamanın Sürdürülebilirlik Açısından Önemi
ÖZKÖK F.
,
Erdem S. H.
Turizm Akademik
, sa.2, ss.1-14, 2004 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The Effect of Food Neophobia On Local Food Preference of Foreign Tourists Visiting Istanbul
SÜNNETÇİOĞLU A.
,
ÇAKİCİ A.
,
ERDEM S. H.
MTCON 2020Conference on Managing Tourism Across Continents, 2 - 05 Mayıs 2020
Turistik Ürün Çeşitlendirmesi Kapsamında Sağlık Turizmi: Çanakkale İçin Öneriler
BULUK B.
,
EŞİTTİ B.
,
ERDEM S. H.
19. Ulusal Turizm Kongresi, Afyonkarahisar, Türkiye, 17 - 21 Ekim 2018, cilt.1, ss.78-90
The Deferences Between Dark and Heritage Tourism: The Case of ANZAC
ERDEM S. H.
Forth International Symposiumon Business Administration, 11 Mayıs 2006
Kitap & Kitap Bölümleri
CHAPTER VII: CASES AND TRENDS IN GASTRONOMY
ÇARBUĞA Ü.
,
ÖZKÖK F.
,
ERDEM S. H.
New Approaches in Gastronomy, Oğuz DİKER, Serdar SÜNNETÇİOĞLU, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.181-202, 2017
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
21
Atıf (TrDizin)
3
H-İndeks (TrDizin)
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları