-
2018 - 2020 Çanakkale Bölgesinde Mesleki Eğitim Atölyesi ve Gıda İşleme/Analizi Laboratuvar Kurulumu
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
Tarhan Kuzu K., Çolakoğlu S., Yüceer M. (Yürütücü)
-
2017 - 2019 Nano/Mikroemülsiyonla Stabilize Edilmiş Esansiyel Yağların Aromatik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Özelliklerinin Belirlenmesi: Portakal Suyu Uygulaması
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2015 - 2017 Kombucha çayı üretiminde farklı substrat kaynaklarının kullanımı
-
2013 - 2015 Mikrobiyal Mannanaz Üretimi İçin Biyoreaktörde Ölçek Büyütme İşlemleri, Üretilen Enzimin Saflaştırılması, Gıda Endüstrisinde Uygulanabilirliği Ve Ekonomik Analizi
-
2012 - 2013 Farklı Bitki ve Meyve Çayları Kullanılarak Fermentasyonla Kombucha Çayı Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Tarhan Kuzu K. (Yürütücü), Turhan İ.