Metrikler
Biyografi
Doktoram sırasında zeytin meyvesinin olgunluk dönemindeki pomolojik ve biyokimyasal gelişimi ve aroma metabolizması üzerine çalıştım. Daha sonra zeytin meyvesinin olgunlaşması ve zeytinyağı kalitesi üzerine çalışmalarıma devam ettim.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü'nde Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktayım ve aynı zamanda ÇOMÜ Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (COBİLTUM) Zeytinyağı Analiz Laboratuvarı'nda akademik danışman olarak görevlendirildim.
Ayrıca özgeçmişim incelendiğinde sadece zeytin değil, elma, şeftali-nektarin, kayısı, armut, Trabzon hurması, nar, üzüm gibi önemli meyve türlerinin yanı sıra Arbutus unedo (kocayemiş), Prunus spinosa (güvem eriği), alıç gibi minör ve yerel meyve türleri üzerinde de çalıştığım görülebilir.
Bu meyve türlerindeki araştırmalarım sadece pomolojik özellikler üzerine değil aynı zamanda hasat sonrası ve aroma bileşenleri gibi biyokimyasal süreçler üzerinedir.
İletişim
- E-posta
- magundogdu@comu.edu.tr
- Web Sayfası
- https://avesis.comu.edu.tr/687
- İş Telefonu
- +90 286 218 0018 Dahili: 23149
- Fax Telefonu
- +90 286 218 0545
- Ofis
- 319
- Posta Adresi
- ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Z-319