Desteklenen Projeler
-
2023 - Devam Ediyor Akçakoca ve İstanbul Muşmula Çeşitlerinin Ağaç ve Yeme Olumunda Bazı Kalite Özellikleri ve Aroma Bileşenlerindeki Değişimlerin Belirlenmesi
-
2023 - Devam Ediyor Farklı Oksin Dozlarının Hanım Parmağı Zeytin Çeşidi Çeliklerinde Köklenmeye Etkileri
-
2022 - Devam Ediyor Lapseki Yöresinde çöğür GF 677 ve Replantpac Rootpac R anacı üzerine aşılı Sırrı şeftali genotipinde kalite ve aroma bileşenlerinin belirlenmesi
-
2024 - 2025 Natürel sızma zeytinyaglarına farklı oranlarda ayçiçek yagıyla yapılan tagsislerin fiziksel analiz ve kimyasal ölçümlerle saptanma esiginin belirlenmesi
-
2021 - 2022 FARKLI SEBZE MİKRO FİLİZLERİNDE EKİM SIKLIĞI UYGULAMALARININ AROMA ÖZELLİKLERİ VE BAZI KALİTE PARAMETRELERİNE ETKİSİ
-
2021 - 2022 İHRACATA YÖNELİK GEÇCİ ŞEFTALİ ÇEŞİTLERİNDE ÖZEL MODİFİYE ATMOSFER VE DİNAMİK KONTROLLÜ ATMOSFERDE MUHAFAZALARININ DEPOLAMA VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ
-
2020 - 2022 FARKLI AĞAÇ KÜTÜKLERİNİN KAYIN MANTARINDA (Pleurotus ostreatus Jacq Kumm) VERİM ÖNEMLİ UÇUCU AROMA BİLEŞENLERİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNE ETKİLERİNİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SARIYER T. (Yürütücü), GÜNDOĞDU M. A., KUZUCU F. C., ÇİFTÇİ H. N., ŞAHİN E., ALKAN Y., et al.
-
2019 - 2022 Hasat Sonrası Bazı Uygulamaların Çanakkale Yöresinde Yetiştirilen Hünnap Meyvelerinin (Ziziphus jujuba Mill) Muhafazası Üzerine Etkileri
-
2020 - 2021 Bazı Trabzon Hurması Çeşitlerinde Hasat Sonrası 1-Methylcyclopropene ve Karbondioksit Uygulamalarının Depolama Süresince Meyve Kalitesine ve Burukluğun Giderilmesine Etkileri
-
2019 - 2020 BAZI YENİ BİBER ÇEŞİTLERİNİN Capsicum annuum L cv A30706 F1 Capsicum annuum L cv Kılçık F1 Capsicum annuum L cv Bitter F1 BAZI ÖNEMLİ KİMYASAL ÖZELLİKLER BAKIMINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SARIYER T. (Yürütücü), AKÇAL A., GÜNDOĞDU M. A.
-
2018 - 2019 Homobrassinolid ve Epibrassinolid Uygulamalarının Cevizde Dişi Çiçek Oluşumuna Etkisi
-
2018 - 2019 Çanakkale Geyikli Yöresi Zeytinyağının Coğrafi İşaret Tescili Ve Marka Değerinin Saptanması Üzerine Araştırmalar
-
2015 - 2018 BAZI ZEYTİN ÇEŞİTLERİNİN FARKLI OLGUNLUK DÖNEMLERİNDE POMOLOJİK VE BİYOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNDEKİ DEĞİŞİM
-
2010 - 2012 Bazı Yerli ve Yabancı Zeytin Çeşitlerinin Fenolojik ve Pomolojik Özellikleri ile Zeytinyağı Bileşenlerinin Aylık Değişimlerinin İncelenmesi
Öğrenci Projeleri
-
2024 - Devam Ediyor Natürel sızma zeytinyaglarına farklı oranlarda ayçiçek yagıyla yapılan tagsislerin fiziksel analiz ve kimyasal ölçümlerle saptanma esiginin belirlenmesi
Ar-Ge Projesi , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Bahçe Bitkileri, Türkiye