Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Y.O., Turizm İşletmeciliği

  • 2005 - 2018 Yrd. Doç. Dr.

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Meslek Yüksekokulu, Yönetim ve Organizasyon

Yönetimsel Görevler 11
  • 2015 - Devam Ediyor Yönetim Kurulu Üyesi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği

  • 2017 - 2018 Bölüm Başkanı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği

  • 2015 - 2018 Bölüm Başkanı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü

  • 2015 - 2018 Yönetim Kurulu Üyesi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Meslek Yüksekokulu, İşletme

  • 2015 - 2018 Senato Üyesi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Turizm İşletmeciliği

  • 2015 - 2018 Yüksekokul Müdürü

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

  • 2015 - 2015 MYO Müdürü

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Meslek Yüksekokulu

  • 2012 - 2015 Bölüm Başkanı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Meslek Yüksekokulu, İktisadi Ve İdari Programlar Bölümü

  • 2009 - 2015 Bölüm Başkanı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Meslek Yüksekokulu, İktisadi Ve İdari Programlar Bölümü

  • 2006 - 2015 Yönetim Kurulu Üyesi

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Yönetim ve Organizasyon, İşletme Yönetimi

  • 2007 - 2009 MYO Müdür Yardımcısı

    Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Gökçeada Meslek Yüksekokulu, İktisadi Ve İdari Bilimler

Verdiği Dersler 33
  • Lisans

    Gastronomi ve Güzel Sanatlar

    Genel İşletme

    Gastronomi Araştırmaları 2

    Temel Sanat Eğitimi

    Otlar ve Baharatlar

    Slow Food

    Gastronomi Araştırmaları I

    Girişimcilik I

    Gastronomi ve Bilişim

    Genel İşletme

    Temel Sanat Eğitimi

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bitirme Çalışması

    Girişimcilik I

    Girişimcilik

    Gastronomi ve Bilişim

    Gastronomi Araştırmaları I

    Gastronomi Araştırmaları II

    Temel İşletmecilik

  • Ön Lisans

    Elektronik Ticaret

    Elektronik Ticaret

    Otel İşletmeciliği

    İşletme

    Elektronik Tanıtım

    Menü Planlama

    Yönetim ve Organizasyon

    İşletme Yönetimi

    Genel İşletme

    Genel İşletme

    Yönlendirilmiş Çalışma II

    Araştırma Yöntem ve Teknikleri

    İş Organizasyonu

    Yönlendirilmiş Çalışma I

    İnsan Kaynakları Yönetimi