Supported Projects
-
2021 - Continues Türkiyede'ki Tüketicilerin Coğrafi İşaret Konusunda Bilgi Düzeylerinin Algılarının ve Satın Alma Davranışlarının Belirlenmesi Ezine Peyniri Örneği
Project Supported by Higher Education Institutions
-
2019 - 2021 Kapya Biber Üreticilerinin Pestisit Kullanımı Konusundaki Bilgi Düzeylerinin Tutum ve Davranışlarının Belirlenmesi: Çanakkale İli Örneği
-
2018 - 2019 Kırmızı Et Tüketicilerinin Genel Özelliklerinin ve Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi: Çanakkale İli Örneği
Project Supported by Higher Education Institutions
NİYAZ Ö. C. (Executive) , ÇETİNBAŞ B., ÖZDEMİR M. N. , ARSLAN O., AKIN Ş., AVCI T., et al.
-
2017 - 2018 KANATLI ETİ TÜKETİCİLERİNİN GENEL ÖZELLİKLERİNİN ve TÜKETİM TERCİHLERİNİN BELİRLENMESİ: ÇANAKKALE İLİ ÖRNEĞİ
-
2016 - 2017 Gıda İsrafını Etkileyen Tüketici Tutum ve Davranışlarının Analizi Çanakkale İli Örneği
-
2016 - 2016 Tüketicilerin Kooperatif Markalı Ürünleri Satın Alma Davranışlarını Etkileyen Faktörlerin Analiz Edilmesi Çanakkale İli Örneği
Project Supported by Higher Education Institutions
-
2014 - 2015 Süt Sektöründe Gıda Güvencesinin Temel Paydaşlar Açısından Tüm Boyutları ile Değerlendirilmesi: TR22 Güney Marmara Bölgesi Örneği