-
2023 - Devam Ediyor "Farklı Besin İçeriğine Sahip Alg ile Beslenen Tatlı Su Midyesinin Besin Kompozisyonu ve Büyüme Parametrelerinin Araştırılması"
-
2023 - 2024 Çanakkale'de Tüketime Sunulan Çipura (Sparus aurata) Balığında Mikroplastik Kirliliğinin İncelenmesi
-
2023 - 2024 Çift Kabukluları Depolama Aparatlarının Yorulma Ömür Hesabı
-
2022 - 2023 Midye Toplama Aparatlarının Gerilme Analizi
-
2019 - 2020 ÇOMÜ-ÇTB Kaliteli Gıda Üretiminde Mesleki Eleman Niteliğinin Artırılması İçin El Ele Veriyor
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
Güngör Ertuğral T., Arifoğlu N., Yıldırım P., Türker G., Yılmaz Tuncel N., Ormancı H. B., et al.
-
2019 - 2020 ÇOMÜ-ÇTB Kaliteli Gıda Üretiminde Mesleki Eleman Niteliğinin Artırılması İçin El Ele Veriyor
CB Strateji ve Bütçe Başkanlığı (Kalkınma Bakanlığı) Projesi
Çolakoğlu F. (Yürütücü), Çardak M. (Yürütücü), Yıldırım P., Ormancı H. B., Türker G., Arifoğlu N.
-
2017 - 2019 Bazı Ekonomik Çift Kabuklu Yumuşakçaların Mineral İçeriği E vitamini, Beta Karoten ve Serbest Radikal Temizleme Aktivitesinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
YILDIRIM P. (Yürütücü), ÇOLAKOĞLU S., TÜRKER G., ÇARDAK M., ORMANCI H. B.
-
2017 - 2019 Güney Marmara Denizi Denizkent Bölgesinde Kum Midyesi Chamelea gallina ve Kum Şırlanının Donax trunculus Populasyonunun Yapısı ve Dinamiği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇOLAKOĞLU S. (Yürütücü), ORMANCI H. B., ÇARDAK M., ARSLAN İHSANOĞLU M., YILDIRIM P., KÜNİLİ İ. E.