HoReCa (Otel, Restoran, Kafe ve İkram) Personelinin Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları ile Niteliklerini Arttırma Stratejileri
Slovak University of Agriculture in Nitre koordinatörlüğünde Üniversitemiz Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed YÜCEER (fikir sahibi araştırmacı) yürütücülüğünde hazırlanan 2021-1-SK01-KA220-VET-000034652 numaralı ve ‘Strategies to Improve the Qualification of Hotel Restaurant Catering Staff on Food Safety and Hygiene Practices’ başlıklı KA220-VET -Cooperation partnerships in vocational education and training kategorisinde Erasmus + Projesi olarak desteklenmeye değer bulundu. Projede Avusturya'dan ISEKİ, İspanya'dan CTNC ve Polonya'dan Farm Advisory adlı kuruluşlar partner olarak görev almaktadır.
Proje Web Siteleri:
Ücretsiz Eğitim Platformu: https://horecafs.org/lms/