Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Yenice Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme, Gıda Kalite Kontrolü Ve Analizi
Araştırma Alanları: Sağlık Bilimleri, Beslenme ve Dietetik, Veteriner Bilimleri, Besin Hijyeni ve Teknolojisi, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu, Yaşam Bilimleri, Mikrobiyoloji, Bakteriyoloji, Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

72

Atıf (WoS)

20

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

30

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
sedaozdikmenli@comu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.comu.edu.tr/1000
İş Telefonu
+90 286 474 2868 Dahili: 139