Makaleler
22
Tümü (22)
SCI-E, SSCI, AHCI (6)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
ESCI (2)
Scopus (6)
TRDizin (16)
1. Ev Yapimi Kapya Bi̇ber Salça ve Püreleri̇ni̇n Bazi Ki̇myasal ve Mi̇krobi̇yoloji̇k Özelli̇kleri̇
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.25, sa.4, ss.846-853, 2025 (Hakemli Dergi)
10. Tarımsal Sulamada Kullanılan Yenice ve Davutköy Göletlerinin (Yenice,Çanakkale) Ağır Metal Kirliliğinin Belirlenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.2147-8384, 2017 (Hakemli Dergi)
11. Yenice–Davutköy (Çanakkale) Sulama Göletlerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.5, sa.12, ss.1595-1603, 2017 (Hakemli Dergi)
13. Yenice–Davutköy (Çanakkale) Sulama Göletlerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.5, sa.12, ss.1595-1603, 2017 (Hakemli Dergi)
14. Investigate of Physicochemical and Microbiological Quality of Yenice-Davutköy (Çanakkale) Irrigation Ponds
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.5, sa.12, ss.1595-1603, 2017 (Hakemli Dergi)
16. Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası
Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology
, cilt.4, sa.11, ss.926-933, 2016 (Hakemli Dergi)
17. Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.4, sa.11, ss.926-933, 2016 (Hakemli Dergi)
20. Közlenmiş Kırmızı Biber Kapya Konservesi Üretiminde Gıda Güvenliği
JOURNAL OF TEKIRDAG AGRICULTURE FACULTY-TEKIRDAG ZIRAAT FAKULTESI DERGISI
, cilt.12, sa.1, ss.55-64, 2015 (Hakemli Dergi)
21. Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi
Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology
, cilt.2, sa.5, ss.228-235, 2014 (Hakemli Dergi)
22. Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine Etkisi
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.2, sa.5, ss.228-235, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
46
3. Çiğ Sütlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Enterobacterales Suşları ve Biyofilm Özellikleri
I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.64, (Özet Bildiri)
5. Biofilm Formation of blaCTX-M positive Enterobacteriales Isolated from Bovine Milk with Subclinical Mastitis.
Union of Thrace universities 3. International Health Sciences Congress, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019, (Tam Metin Bildiri)
6. Peynir Üretim Aşamalarından Elde Edilmiş Enterobacteriaceae izolatlarında Antibiyotik Direnç Genlerinin Varlığı ve Isısal Direnç
International XXXVIII. Turkish Microbiology Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2018, ss.147-148, (Özet Bildiri)
8. Determination of Subclinical Mastitis Microbiota and Their Antibiotic Resistance in Bovine Raw Milk
1st international Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.108, (Özet Bildiri)
9. Determination of Subclinical Mastitis Microbiota and Their Antibiotic Resistance in Bovine Raw Milk
1st international Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.108-0, (Özet Bildiri)
10. Antibiyotik Direnç Sorunu ve Çevre
International Water and Environment Congress, Bursa, Türkiye, 22 - 24 Mart 2018, (Tam Metin Bildiri)
12. Fen Bilimleri Eğitiminde Uygulama ve Görsel Sunumun Etkisi
ULEAD 2017 Annual Congress, 27 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)
13. GIDA ÜRETİM SÜRECİNDEANTİBİYOTİK DİRENÇLİ MİKROORGANİZMALARIN VARLIĞI KLASİK PEYNİRÜRETİMİNDE GSBL ÜRETEN E COLİ VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
12. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
14. Gıda Üretim Sürecinde Antibiyotik Dirençli Mikroorganizmaların Varlığı Klasik Peynir Üretiminde GSBL Üreten E coli Varlığının Araştırılması
12. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2016, (Özet Bildiri)
15. a. Gıda Üretim Sürecinde Antibiyotik Dirençli Mikroorganizmaların Varlığı: Klasik Peynir Üretiminde GSBL Üreten E.coli Varlığının Araştırılması
12. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2016, (Tam Metin Bildiri)
16. The Investigation of Manufacturing Possibilites Innovative Building Thermal Insulatioın Materials From Agricultural and Forestry Wastes
2nd ICSAE 2015 İnternational Conference on Sustainable Agriculture and Environment, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
17. Milky Göce Production:Nutritional Value
The 3. International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.125, (Tam Metin Bildiri)
18. Milky Göce Production Nutritional Value
3.International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.125, (Özet Bildiri)
19. Chickpia Tarhana:Descriptive Sensory Analysis
The 3nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.119, (Tam Metin Bildiri)
20. Chickpea tarhana Descriptive Sensory Analysis
3.International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.119, (Özet Bildiri)
23. The Food Safety of Traditional Pickled Red Beetroot Identification of Critical Control Points
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
24. Gıdaların Probiyotik Maya Florası
II. Ulusal Mikoloji Günleri II.Sempozyum, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, ss.102, (Tam Metin Bildiri)
25. Gıdaların Probiyotik Maya Florası
II. Ulusal Mikoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, cilt.1, ss.102, (Özet Bildiri)
26. Gıdalarda Antibiyotik Dirençli Bakteriler
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.158, (Özet Bildiri)
27. Gıdalarda Antibiyotik Dirençli Bakteriler
5.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.158-159, (Tam Metin Bildiri)
28. The Role of farmer Hygiene Training for Sustainable Safety of dairy Industry A Case Study from Çanakkale Region Turkey
Regional Workshop on Sustainable Management of Food Security, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Nisan 2015, ss.26, (Özet Bildiri)
32. Türkiye de Geleneksel Yöntemler ile Üretilen Küflü Peynirlerin Küf Florası
I. Ulusal Mikoloji Günleri., Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
33. Çanakkalede Üretilen Bazı Geleneksel Ürünlerdeki Küflerin Tanımlanması
I. Ulusal Mikoloji Günleri, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
34. Gıdalarda Yaygın Olarak Bulunan Küfler ve Mikotoksinleri
I. Ulusal Mikoloji Günleri., Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, ss.39, (Özet Bildiri)
35. Tradational Capia Pepper Paste
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
36. Critic Control Point of Traditional Red Roasted Pepper Canned
The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
37. Traditional Capia pepper paste
The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga(Odrik Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.361, (Tam Metin Bildiri)
39. Traditional Capia pepper paste
The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga(Odrik Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.361, (Tam Metin Bildiri)
40. Traditional homemade of Capia pepper paste some physical, chemical and microbiological properties
The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga(Odrik Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.360, (Tam Metin Bildiri)
41. Traditional homemade of Capia pepper paste some physical, chemical and microbiological properties
The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga(Odrik Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.360, (Tam Metin Bildiri)
42. o. Critic Control Point of Traditional Red Roasted Pepper Canned
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
43. p. The Antimicrobial Effect of Origanum onites and Ocimum basilicum Essential oils Against Staphylococcus aureus in Minced Meat
59th International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013, (Tam Metin Bildiri)
44. q. The Antimicrobial Effect of Origanum onites and Ocimum basilicum Essential Oils Against Salmonella serovar Typhimurium in Minced Beef Meat
23. International ICFMH Symposium- FoodMicro, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, (Tam Metin Bildiri)
45. Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, (Özet Bildiri)
46. f. Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması.
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
3
1. Antibiotic resistant Bacteria in milk and some dairy products
Understanding Microbial Pathogens: Current Knowledge and Educational Ideas on Antimicrobial Research Microbiology book series 7, Torres-Hergueta, E.and Mendez-Vilas,A., Editör, Formatex Research Center Press, Badajoz, ss.19-27, 2018