SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Frequency of extended-spectrum β-lactamase (ESBL)– and AmpC β-lactamase–producing Enterobacteriaceae in a cheese production process
Evaluation of usage of essential oils instead of spices in meat ball formulation for controlling Salmonella spp.
Food Science and Technology International
, cilt.22, sa.2, ss.93-101, 2016 (SCI-Expanded)



Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Terzialan Göleti’nin (Çan, Çanakkale) sulama suyu kalitesi açısından mevsimsel değişimlerinin değerlendirilmesi
Ege Journal of Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.38, sa.3, ss.317-328, 2021 (ESCI)
Tarımsal Sulamada Kullanılan Yenice ve Davutköy Göletlerinin (Yenice,Çanakkale) Ağır Metal Kirliliğinin Belirlenmesi
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.2147-8384, 2017 (Hakemli Dergi)
Yenice–Davutköy (Çanakkale) Sulama Göletlerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.5, sa.12, ss.1595-1603, 2017 (Hakemli Dergi)
Yenice–Davutköy (Çanakkale) Sulama Göletlerinin Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Araştırılması
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.5, sa.12, ss.1595-1603, 2017 (Hakemli Dergi)
Investigate of Physicochemical and Microbiological Quality of Yenice-Davutköy (Çanakkale) Irrigation Ponds
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.5, sa.12, ss.1595-1603, 2017 (Hakemli Dergi)
ÇANAKKALE (YENİCE) İLİNDE ÜRETİLEN ÇİĞ SÜTLERİN BAZIÖZELLİKLERİ VE SUBKLİNİK (GİZLİ) MASTİTİS GÖRÜLME ORANI
TRAKYA UNIVERSITY JOURNAL OF NATURAL SCIENCES
, cilt.18, ss.41-47, 2017 (Hakemli Dergi)

Türkiye de Geleneksel Yöntemlerle Üretilen Peynirlerin Küf Florası
Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology
, cilt.4, sa.11, ss.926-933, 2016 (Hakemli Dergi)
Mold Flora of Traditional Cheeses Produced in Turkey
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.4, sa.11, ss.926-933, 2016 (Hakemli Dergi)
Közlenmiş Kırmızı Biber Kapya Konservesi Üretiminde Gıda Güvenliği
JOURNAL OF TEKIRDAG AGRICULTURE FACULTY-TEKIRDAG ZIRAAT FAKULTESI DERGISI
, cilt.12, sa.1, ss.55-64, 2015 (Hakemli Dergi)

Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine etkisi
Turkish Journal of Agriculture- Food Science And Technology
, cilt.2, sa.5, ss.228-235, 2014 (Hakemli Dergi)
Uçucu Yağların Staphylococcus aureus Üzerine Etkisi
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.2, sa.5, ss.228-235, 2014 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Çiğ Sütlerde Genişlemiş Spektrumlu Beta-Laktamaz Üreten Enterobacterales Suşları ve Biyofilm Özellikleri
I. Ulusal Tek Sağlık Sempozyumu, Ankara, Türkiye, 21 - 23 Kasım 2019, cilt.1, sa.1, ss.64
Biofilm Formation of blaCTX-M positive Enterobacteriales Isolated from Bovine Milk with Subclinical Mastitis.
Union of Thrace universities 3. International Health Sciences Congress, Çanakkale, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2019
Peynir Üretim Aşamalarından Elde Edilmiş Enterobacteriaceae izolatlarında Antibiyotik Direnç Genlerinin Varlığı ve Isısal Direnç
International XXXVIII. Turkish Microbiology Congress, Antalya, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2018, ss.147-148
Determination of Subclinical Mastitis Microbiota and Their Antibiotic Resistance in Bovine Raw Milk
1st international Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.108
Determination of Subclinical Mastitis Microbiota and Their Antibiotic Resistance in Bovine Raw Milk
1st international Food and Medicine Congress, Ankara, Türkiye, 24 - 27 Mayıs 2018, ss.108-0
Antibiyotik Direnç Sorunu ve Çevre
International Water and Environment Congress, Bursa, Türkiye, 22 - 24 Mart 2018
Fen Bilimleri Eğitiminde Uygulama ve Görsel Sunumun Etkisi
ULEAD 2017 Annual Congress, 27 - 29 Nisan 2017
GIDA ÜRETİM SÜRECİNDEANTİBİYOTİK DİRENÇLİ MİKROORGANİZMALARIN VARLIĞI KLASİK PEYNİRÜRETİMİNDE GSBL ÜRETEN E COLİ VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
12. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2016
Gıda Üretim Sürecinde Antibiyotik Dirençli Mikroorganizmaların Varlığı Klasik Peynir Üretiminde GSBL Üreten E coli Varlığının Araştırılması
12. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2016
a. Gıda Üretim Sürecinde Antibiyotik Dirençli Mikroorganizmaların Varlığı: Klasik Peynir Üretiminde GSBL Üreten E.coli Varlığının Araştırılması
12. Antimikrobik Kemoterapi Günleri, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Nisan 2016
The Investigation of Manufacturing Possibilites Innovative Building Thermal Insulatioın Materials From Agricultural and Forestry Wastes
2nd ICSAE 2015 İnternational Conference on Sustainable Agriculture and Environment, Konya, Türkiye, 30 Eylül - 03 Ekim 2015

Milky Göce Production:Nutritional Value
The 3. International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Sarajeva, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.125
Milky Göce Production Nutritional Value
3.International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.125
Chickpia Tarhana:Descriptive Sensory Analysis
The 3nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.119
Chickpea tarhana Descriptive Sensory Analysis
3.International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015, ss.119
The Food Safety of Traditional Pickled Red Beetroot Identification of Critical Control Points
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Gıdaların Probiyotik Maya Florası
II. Ulusal Mikoloji Günleri II.Sempozyum, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, ss.102
Gıdaların Probiyotik Maya Florası
II. Ulusal Mikoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2015, cilt.1, ss.102
Gıdalarda Antibiyotik Dirençli Bakteriler
5. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.158
Gıdalarda Antibiyotik Dirençli Bakteriler
5.Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 7 - 08 Mayıs 2015, ss.158-159
The Role of farmer Hygiene Training for Sustainable Safety of dairy Industry A Case Study from Çanakkale Region Turkey
Regional Workshop on Sustainable Management of Food Security, İstanbul, Türkiye, 9 - 10 Nisan 2015, ss.26

Türkiye de Geleneksel Yöntemler ile Üretilen Küflü Peynirlerin Küf Florası
I. Ulusal Mikoloji Günleri., Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014
Çanakkalede Üretilen Bazı Geleneksel Ürünlerdeki Küflerin Tanımlanması
I. Ulusal Mikoloji Günleri, Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014
Gıdalarda Yaygın Olarak Bulunan Küfler ve Mikotoksinleri
I. Ulusal Mikoloji Günleri., Erzurum, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2014, ss.39
Tradational Capia Pepper Paste
The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Critic Control Point of Traditional Red Roasted Pepper Canned
The 2nd International Symposium on ”Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Struga, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
Traditional Capia pepper paste
The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga(Odrik Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.361
Traditional Capia pepper paste
The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga(Odrik Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.361
Traditional homemade of Capia pepper paste some physical, chemical and microbiological properties
The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga(Odrik Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.360
Traditional homemade of Capia pepper paste some physical, chemical and microbiological properties
The 2nd International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Struga(Odrik Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013, ss.360
o. Critic Control Point of Traditional Red Roasted Pepper Canned
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,, Ohrid, Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
p. The Antimicrobial Effect of Origanum onites and Ocimum basilicum Essential oils Against Staphylococcus aureus in Minced Meat
59th International Congress of Meat Science and Technology, İzmir, Türkiye, 18 - 23 Ağustos 2013
q. The Antimicrobial Effect of Origanum onites and Ocimum basilicum Essential Oils Against Salmonella serovar Typhimurium in Minced Beef Meat
23. International ICFMH Symposium- FoodMicro, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012
Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009
f. Taze Sebze ve Meyvelerin Mikrobiyal Yükünü Azaltma Yöntemleri ve Bazı Uygulamaların Etkinliklerinin Karşılaştırılması.
6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Türkiye, 6 - 08 Kasım 2009
Kitaplar
Antibiotic resistant Bacteria in milk and some dairy products
Understanding Microbial Pathogens: Current Knowledge and Educational Ideas on Antimicrobial Research Microbiology book series 7, Torres-Hergueta, E.and Mendez-Vilas,A., Editör, Formatex Research Center Press, Badajoz, ss.19-27, 2018