Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

FARKLI ZENCEFİL ESANSİYEL YAĞ DOZLARININ MISIR DANE YEMİNİN İN VİTRO GAZ ÜRETİMİ, RUMEN FERMANTASYONU ve METAN ÜRETİMİ ÜZERİNE ETKİSİ

ISPEC 8th INTERNATIONAL CONFERENCE on AGRICULTURE, ANIMAL SCIENCES and RURAL DEVELOPMENT, Bingöl, Turkey, 24 - 25 December 2021, pp.1407-1422 Creative Commons License

THE EFFECT OF ADDING DIFFERENT DOSES OF PROPOLIS TO THEIR DIETS ON LAMB FATTENING PERFORMANCE AND RUMEN FLUID PARAMETERS

ISPEC 6. ULUSLARARASI TARIM, HAYVANCILIK VE KIRSAL KALKINMA KONGRESİ, Siirt, Turkey, 16 - 18 May 2021, pp.373-383 Creative Commons License

Bir Süt Keçisi Sürüsünde Yüzlek Apseler Üzerine Gözlemler

Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi 2005, İzmir, Turkey, 26 June - 27 May 2018, vol.1, no.1, pp.323-327

PROBABLE HEAVY METAL POLLUTION IN SEEDS AND POULTRY IN THE ENVIRONMENT OF CEMENT INDUSTRY OF ÇANAKKALE

6. Central European Congress on Food, Novi-Sad, Serbia, 23 - 26 May 2012, vol.2, pp.559-563 Sustainable Development

REVİEW ON AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT

SCIENTIFIC JOURNAL OF UNIVERSITY OF SZEGED, Szeged, Hungary, 10 - 13 January 2010, vol.1 Sustainable Development

AB de Hayvan Refahı Politikaları

AB’xxde Hayvan Sağlığı ve Gıda Güvenliği, Çanakkale, Turkey, 17 February - 17 March 2010, vol.1

Üretim Artışları, Anadolu’xxnun Kırsal Yoksulluğu

Uluslararası Sempozyum, İstanbul, Turkey, 1 - 03 February 2008, vol.1, pp.164-169

Bir süt keçisi sürüsünde yüzlek apseler üzerine gözlemler

Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi, İzmir, Turkey, 25 - 27 May 2005, vol.1, no.1, pp.323-327 Creative Commons License

Bir süt keçisi sürüsünde sağlık kayıtlarının analizi

Süt Keçiciliği Ulusal Kongresi, İzmir, Turkey, 25 - 27 May 2005, vol.1, no.1, pp.138-145

Books & Book Chapters

THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN TURKEY

in: Whey Every Aspect, Çelik K., Editor, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, pp.225-229, 2016

INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

in: Whey Every Aspect, Çelik K., Editor, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, pp.61-68, 2016

PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

in: SÜT SEKTÖRÜNDE ATIK DEĞERLENDİRME VE ÇEVRESEL ETKİLERİN AZALTILMASINDA YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, Çelik K., Editor, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, pp.65-73, 2016

PEYNİR ALTI SUYUNDAN ÜRETİLEN YENİLİKÇİ ÜRÜNLER

in: Süt Sektöründe Atık Değerlendirme ve Çevresel Etkilerin Azaltılmasında Yenilikçi Yaklaşımlar, Kemal Çelik, Editor, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., pp.65-73, 2016

INNOVATIVE PRODUCTS PRODUCED FROM WHEY

in: WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editor, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., pp.61-68, 2016

THE BEST PROCTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

in: WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK KEMAL, ÖNÜR ZERRİN YÜKSEL, Editor, SONÇAĞ MATBAACILIK LTD. ŞTİ., Ankara, pp.225-239, 2016

The Best Practical Applications in The Project Countries Turkey

in: Whey Every Aspect, Prof.Dr.Kemal Çelik, Editor, Son Çağ Matbaacılık LTD.ŞTİ., Ankara, pp.225-229, 2016

Innovative Products Produced from Whey

in: Whey Every Aspect, Kemal Çelik, Zerrin Yüksel Önür, Editor, Sonçağ Matbaacılık, pp.62-68, 2016

The Best Practial Applications in The Project Countries Turkey

in: Whey Every Aspect, Çelik K., Editor, Son Çağ Matbaacılık Ltd Şti, Çanakkale, pp.1-288, 2016

Tejsavabol eloallitott innovativ termekek

in: A Tejsavo Felhasznalasa Es Marketingje, Mucsi Imre, Editor, Komplett Kivitelezes Norma Nyomda Kft., Szeged, pp.51-70, 2016

10. THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES

in: WHEY EVERY ASPECT, ÇELİK Kemal, Editor, SONÇAĞ MATBAACILIK, Çanakkale, pp.225-288, 2016

THE BEST PRACTICAL APPLICATIONS IN THE PROJECT COUNTRIES TURKEY

in: WHEY EVERY ASPECT, Kemal Çelik, Editor, Sonçağ Matbaacılık Ltd. Şti., pp.225-229, 2016

Fish Nutrition Feeding and Feed Additives

in: HANDBOOK ON EUROPEAN FISH FARMING, Ergün Demir, Editor, Çanakkale Favori Reklam Ltd. Şti. Çanakkale/Turkey, Çanakkale, pp.117-132, 2014

Producer and consumer attitudes towards red meat in Turkey

in: Consumer attitudes to food quality products, Marija Klopcic, Abela Kuipers, Jean-françois Hocquatte, Editor, Wageningen Academic Publishers, Wgeningen, pp.269-274, 2013

Producer and Consumer Attitudes Towards Red Meat in Turkey

in: Consumer Attitudes to Food Quality Products, Marjia Klopic, Abele Kuipers Jean-Fanços Hocquette, Editor, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, pp.269-274, 2013

Güvenli Balıkçılık

Ab Eğitim Ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Çanakkale, 2012

Fish Nutrition, Feeding and Feed Additives

in: Hanbook on European Fish Farming, Ekrem Ergül, Editor, Ab Eğitim Ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı, Favori Yayınevi, Çanakkale, pp.117-132, 2012

Bal Arısı Hastalık, Zararlılarının Tanımlanması ve Kontrolü

Ab Eğiitim Ve Gençlik Programları Merkez Başkanlığı, Çanakkale, 2011

TENYESZTESİ RENDSZEREK

in: A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editor, ınfopress reklamstudıo, pp.157-165, 2007

TÖRÖK MİNTATCLEP BEMUTATASA

in: A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editor, ınfopress reklamstudıo, pp.351-352, 2007

RECEPTEK TÖRÖKORSZAGBOL

in: A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editor, ınfopress reklamstudıo, pp.325-327, 2007

STRUCCTENYESZTESİ ES TARTASİ MODSZEREK

in: A STRUCCTENYESZTEZ KEZİKÖNYVE, , Editor, ınfopress reklamstudıo, pp.147-152, 2007